DET ABSOLUTTE MIDTPUNKT


Nye, totalrenoverte S7 er virkelig Oslos absolutte midtpunkt.

Med Karl Johans gate på det ene hjørnet, Grensen på det andre og Stortorvet i front ligger det eksklusive kontor- og butikkbygget som et naturlig midtpunkt i Oslo by. Byens mest attraktive shopping og restaurantliv ligger rundt alle hjørner. Trikk og buss stopper rett utenfor hovedinngangen - det er 1 minutt til Stortinget T-banestasjon og 5 minutter til Oslo Sentralbanestasjon med lokaltog, Flytog og busser i alle retninger.

RESTAURANT/KAFÉ

S7 skal være et inkluderende og pulserende hus, og tilby besøkende både gode måltider og en kaffe latte i kaffebaren. Bygget får en stor felles kantine/restaurant på taket i 8. etasje – den nye møteplassen for «fredagspils» eller hyggelige lunsjmøter med kunder.

HANDEL

I de to nederste etasjene kommer en miks av shopping og hyggelige spisesteder. Men byggets leietakere vil også ha stor glede av Stortorvets bugnende blomstersalg i sommerhalvåret. I forbindelse med revitalisering av Stortorvet, blir dette landemerket et hyggelig rekreasjonsområde og et sted leietakere kan ta en pust i hverdagen. Og rett rundt hjørnet finner man Glassmagasinet, Steen & Strøm og Eger.

AKTIVITETER

S7 er også et perfekt utgangspunkt for hygge og underholdning – rett fra jobben. Byens mange teatre, konsertscener og kinoer er alle i gåavstand. Du befinner deg faktisk i sentrum av alt – og alt av servicetilbud finnes rett utenfor S7 – frisører, apotek, hudpleie eller treningssentre.

KOMMUNIKASJON

T-bane

1 min

Buss

1 min

Oslo Sentralstasjon

5 min

Trikk

1 min

Parkering

1 min

BYLIVET

Mange av byens mest attraktive restauranter og barer er nære naboer av S7. Baren i Stortorvets Gjestgiveri er blitt kjempepopulær, det samme med Enoteca Svanen og taket på Steen & Strøm for å nevne noen. Og er det restaurantbesøk på gang er Stadtholdergaarden, Brasserie France, Café Cathedral og Kos Kos alltid populært.

Kontakt megler