MAGASINET

Viktig milepæl for Schage Eiendom – alle kontorarealer i Stortorvet 7 utleid

Schage Eiendom AS ligger godt foran tidsskjemaet når det gjelder å fylle Stortorvet 7 med leietakere. Det store eiendomskvartalet med Karl Johans gate, Nedre Slottsgate, Grensen og Stortorget åpnes våren 2023, og mange viktige leiekontrakter innen servering og handel er på plass. Nylig kunne CEO i Schage Eiendom AS, Egil Svoren og hans medarbeidere, glede seg over at alle de 20.000 kvadratmeterne med kontor er utleid. 

Beliggenhet, beliggenhet, Stortorvet 7. Så enkelt og likevel så mye mer.

Frem til våren 2023 vil Stortorvet 7 gjennomgå en totalrehabilitering og transformasjon til Oslos absolutte midtpunkt. Med T-bane, trikk og buss utenfor døren, supermoderne kontorer, lekre butikker og innbydende restauranter starter nå kappløpet om den siste, ledige kontoretasjen.

Med arbeidsplass i nye S7 er byen rett utenfor kontordøra

Midt i sentrale Oslo gjennomgår Stortorvet 7 en spennende renovering. Med 20 000 kvadratmeter fleksible kontorlokaler vil det moderne næringsbygget stå klart til innflytting i 2023. Like utenfor dørene venter alt hovedstaden har å tilby.

Forvandler historisk næringsbygg til fremtidsrettede kontorer

Historien sitter i veggene når gamle «Kreditkassen» gjenoppstår som et totalrenovert, fremtidsrettet næringsbygg på Stortorvet.

Kontakt megler