Med arbeidsplass i nye S7 er byen rett utenfor kontordøra

Med arbeidsplass i nye S7 er byen rett utenfor kontordøra

Midt i sentrale Oslo gjennomgår Stortorvet 7 en spennende renovering. Med 20 000 kvadratmeter fleksible kontorlokaler vil det moderne næringsbygget stå klart til innflytting i 2023. Like utenfor dørene venter alt hovedstaden har å tilby.

– Bygget har byens mest sentrale beliggenhet, midt mellom Oslo S og Slottet. Fasaden vender ut mot Stortorvet, like foran Oslo domkirke, forteller Vibecke Falster i Schage Eiendom, som er eier og utvikler bygget.

Destinasjon Stortorvet

De som jobber i Stortorvet 7 får byen like utenfor døren. Det urbane området ved Stortorvet har yrende folkeliv fra tidlig til sent.

Alt er i nærheten her. Morgenkaffe og frokost kan kjøpes på de ulike bakeriene og kaffebarene i nærheten. Lunsjen kan enkelt brukes til ærender, både i byggets egne handelsarealer, i områdets motemagasiner og nærliggende gater, forklarer Falster.

Et godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet gjør hjemreisen enkel når arbeidsdagen er over. Dersom hjem ikke er neste stopp på veien, behøver man ikke gå langt for å finne en hyggelig bar eller et spisested.

– Når kunder, partnere eller kollegaer kommer tilreisende, fins det en rekke overnattingsmuligheter i nærheten. Flere hoteller av høy standard ligger i gangavstand fra Stortorvet 7, sier Falster.

Handel under, kontorer over

Totalt vil bygget romme 31 000 kvadratmeter over 12 etasjer, hvor de syv øverste etasjene vil bestå av moderne og fleksible kontorlokaler. Her legges det til rette for både for stille arbeidsplasser, samarbeid i åpne soner og møter i møte- og konferanserom. De fire nederste etasjene vil bestå av flere serveringssteder og butikker.

Oslos mest sentrale takterrasse

På toppen av bygget venter en solrik takterrasse med fantastisk utsikt. Her åpner byen seg fra høyden med utsyn i alle retninger, fra Operahuset, Barcode, Havnepromenaden og øyene i Oslofjorden, til marka og Holmenkollen i det fjerne.

– Takterrassen blir kronen på verket! På varme sommerdager kan ansatte i bygget glede seg til å ta med både lunsjen og arbeidsmøter opp hit, sier Falster.

Treningsrom, parkering og service-app

Etter en omfattende renovering vil bygget holde svært høy standard, med en rekke tilbud under samme tak. Leietakerne får blant annet tilgang til kaffebar, serveringssteder og treningsrom. Det blir innendørs sykkelparkering for alle ansatte.

– Med utbygde sykkelveier i hele sentrum, blir det enkelt å ta sykkelen til jobb. Sykkelparkering, dusjer og garderober tilrettelegger for aktivitet i jobbhverdagen, sier Falster.

Stortorvet 7 vil også tilby en service-app spesielt utviklet for de som jobber i bygget. Appen vil bidra til å gjøre hverdagen så enkel og effektiv som mulig for de ansatte. Appen gir tilgang til informasjon og tjenester som bl.a.  adgangskontroll og møteroms-booking.

Nye Stortorvet 7 blir et krembygg for virksomheter som vil ha kvalitetskontorer midt i byen. Med lokaler som legger til rette for nyskaping og samarbeid, smart teknologi og nærhet til alle byens fasiliteter er dette et sted ansatte kommer til å trives, mener Falster.

 

Hvis dette høres ut som et sted for din virksomhet, ta kontakt med Megler Håkon Tanberg i Malling & Co.

 

FLERE ARTIKLER

Kontakt megler